Quantcast

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

Auto log in feature..down?

SerienSerien Member CommonPosts: 8,460

new broswer = must log in again

server resets = must log in again

all while i keep checking the box to keep myself logged in

and Admin, did you get my email about the 3,000 posts the server stole from me..?

lol

image

Comments

  • CIM_LWCIM_LW Member Posts: 282
    Yep, broken here too.

  • SerienSerien Member CommonPosts: 8,460

    yea still not working...

    and my 3,000 posts...!?

    lol

    image

  • BenjarroBenjarro Member Posts: 206
    down here to and i stole them image

    image

    image

  • numaticnumatic Member UncommonPosts: 656
    doing the same to me. But there seems to be no reason why it's doing it.

  • CIM_LWCIM_LW Member Posts: 282
    Yep, still not working....

  • SketchSketch Member UncommonPosts: 337
    ditto...

    image

    image

  • SketchSketch Member UncommonPosts: 337

    ok, my autologin problem has upgraded itself.

    Not only am I not being autologged in, but it has started to autolog me out. Where it sayd I'm logged in, I goto post and when I hit the post button it'll tell me login required and suddenly I'm not logged in. It's fun losing posts and having to relogin every 10mins!

    Ah well, you guys are doing a great job in general, any ideas what started this little bug though?

    image

    image

  • bsherlockbsherlock Member Posts: 491



    Originally posted by Sketch

    ok, my autologin problem has upgraded itself.
    Not only am I not being autologged in, but it has started to autolog me out. Where it sayd I'm logged in, I goto post and when I hit the post button it'll tell me login required and suddenly I'm not logged in. It's fun losing posts and having to relogin every 10mins!
    Ah well, you guys are doing a great job in general, any ideas what started this little bug though?

    image



    Doing the same to me too. I read somewhere that admin were working on it however

    MUAHAHAHAHAHA

    MUAHAHAHAHAHA

  • moonfogmoonfog Member Posts: 979

    Im using Opera, no problems here...just use the magic wand. ::::02::

  • BlackMoonBlackMoon Member Posts: 177
    I am glad to know I am not the only one having this problem. I was just about to make a post on this subject until I saw this thread. Hope it is fixed soon, slightly annoying. :)

  • wizardpetewizardpete Member Posts: 28
    Yep, I have the login issue as well. So I think its definitly something server-side.

  • SerienSerien Member CommonPosts: 8,460

    yea sitll not working...

    and those 5000+ posts that magically "disappeared"

    not that i really care..but ?

    image

  • noobletnooblet Member Posts: 2,274


    Originally posted by MurtBijani
    yea sitll not working...
    and those 5000+ posts that magically "disappeared"
    not that i really care..but ?image


    Use firefox lol


    imageimage

    EQ2 Qeynos Guild- http://www.imperium-arcanum.com

Sign In or Register to comment.