Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

POST NEW FORUM BUGS / ISSUES HERE

1222325272830

Comments

  • DarLorkarDarLorkar Member UncommonPosts: 1,082
    edited December 2016
    I'll check next time I'm on it.  Now I'm on my desktop and same issue:


    Forum mmorpg no current forum activity for me since late last night and all day today.

    Since that big white arcehage add or screen whatever it is. 
  • Quazal.AQuazal.A Member UncommonPosts: 859
    getting really bad popups / autoroutes to dodgty websites on this site over last few days, the only site i notice is popcash and then it autoroutes to really dodgy sites

    This post is all my opinion, but I welcome debate on anything i have put, however, personal slander / name calling belongs in game where of course you're welcome to call me names im often found lounging about in EvE online.
    Use this code for 21days trial in eve online https://secure.eveonline.com/trial/?invc=d385aff2-794a-44a4-96f1-3967ccf6d720&action=buddy

  • progamer2017progamer2017 Member CommonPosts: 7
    H0urg1ass said:
    I don't know if it's intentional or not, but I'm not seeing any Staff entries such as reviews, columns or other posts in the "recent discussion" section of the forums.  

    This section is pretty much where I spend most of my time on this site and I'd hate to have to hunt down posts of that nature.
    pretty cool 
  • manyamanbeki22manyamanbeki22 Member CommonPosts: 1
  • dswag22dswag22 Member CommonPosts: 19
    Anyone know of any GTA V bugs??
    bartoni33
  • Jean-Luc_PicardJean-Luc_Picard Member LegendaryPosts: 8,784
    The whole rating system seems to be broken right now.
    The rating buttons don't appear anymore, and I see everyone in blue.
    bartoni33
    "The ability to speak doesn't make you intelligent" - Qui-gon Jinn in Star Wars.
    After many years of reading Internet forums, there's no doubt that neither does the ability to write.
    CPU: Intel Core I7 10700k (5.10ghz) - GPU: ASUS Dual GeForce RTX 2070 SUPER EVO 8GB DDR6 - RAM: 32GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000 - Motherboard: Gigabyte Z490 Aorus Ultra - PSU: Antec TruePower New 750W - Storage: Kingston KC1000 NVMe 960gb SSD and 2x1TB WD Velociraptor HDDs (Raid 0) - Main display: Samsung U32J590 32" 4K monitor - Second display: Philips 273v 27" monitor - VR: Pimax 8K headset - Sound: Sony STR-DH550 AV Receiver HDMI linked with the GPU and the TV, with Jamo S 426 HS 3 5.0 speakers and Pioneer S-21W subwoofer - OS: Windows 10 Pro 64 bits.


  • KyleranKyleran Member LegendaryPosts: 37,951
    edited May 2017
    Android mobile UI for the forums is all sorts of crippled right now. Very difficult to get to recent forums (Home does not show an option for it) and functionality is reduced from what we had previously or what is presented in full view on my IPad.

    Also, when you log into the site using mmorpg.com you get a nice colorful graphic page which presents no navigation options.  You just get to scroll endlessly down from one story to the next.

    TLDR version: this suxs

    "See normal people, I'm not one of them" | G-Easy & Big Sean

    "I need to finish" - Christian Wolff: The Accountant

    Just trying to live long enough to play a new, released MMORPG, playing FO76 at the moment.

    Fools find no pleasure in understanding, but delight in airing their own opinions. Pvbs 18:2, NIV

    Don't just play games, inhabit virtual worlds™

    "This is the most intelligent, well qualified and articulate response to a post I have ever seen on these forums. It's a shame most people here won't have the attention span to read past the second line." - Anon






  • TorvalTorval Member LegendaryPosts: 21,354
    There is a behavior where quoting deeply nested threads causes a character body limit to be reached.

    The new system displays nested quotes different from the previous version. The background is all black making manual removal of nested quotes more difficult. It's just harder to see where quote blocks begin and end in the advanced editor.

    Suggest either the forum software automatically truncate and remove nests/quotes more than 5 deep or making the manual removal visually easier to see.

    Also, I know Vanilla supports Markdown in some manner. Would you consider adding support for that rather than HTML markup, or in addition to? It's so easy to format with it.


    Meddle
    traveller, interloper, anomaly, iteration


  • GruntyGrunty Member EpicPosts: 8,657
    edited May 2017
    With the recent 11-12 May changes my avatar/profile image is broken or missing. I only recall seeing one other member with a missing avatar.  In both instances the image is replaced with a broken image link icon. The other member account is http://forums.mmorpg.com/profile/baphamet.

    In my account preferences it shows both images I've uploaded to be broken. I will wait a week or 2 before replacing my avatar file.

    Edit:  my avatar is present on the main page but it isn't available in the forums.
    Post edited by Grunty on
    "I used to think the worst thing in life was to be all alone.  It's not.  The worst thing in life is to end up with people who make you feel all alone."  Robin Williams
  • giffy689giffy689 Member UncommonPosts: 66
    How do i delete a posted comment of mine?
  • bartoni33bartoni33 Member RarePosts: 2,044
    I've been having this issue for a few weeks actually but it looks like here is just a good as place as any to post about it:

    I can't keep signed in to this site anymore, even with the remember me box ticked. When I click on the "Username" box this pops up in it: "This connection is not secure. Logins entered here could be compromised." After I do log in it will keep me logged in until I close my browser. Then I have to re log in again with the same warning. I am using Firefox.


    Bartoni's Law definition: As an Internet discussion grows volatile, the probability of a comparison involving Donald Trump approaches 1.


  • bartoni33bartoni33 Member RarePosts: 2,044
    giffy689 said:
    How do i delete a posted comment of mine?
    In the upper right hand corner of your post is a symbol that looks like a gear. Click it to edit.

    Bartoni's Law definition: As an Internet discussion grows volatile, the probability of a comparison involving Donald Trump approaches 1.


  • MaxBaconMaxBacon Member EpicPosts: 7,329
    bartoni33 said:
    I've been having this issue for a few weeks actually but it looks like here is just a good as place as any to post about it:

    I can't keep signed in to this site anymore, even with the remember me box ticked. When I click on the "Username" box this pops up in it: "This connection is not secure. Logins entered here could be compromised." After I do log in it will keep me logged in until I close my browser. Then I have to re log in again with the same warning. I am using Firefox.

    I clearing all the browser stuff does not help, then perhaps browser security settings?

    Unless it's specific to Firefox derps, that browser has been kinda directionless on past years.
    bartoni33
  • TorvalTorval Member LegendaryPosts: 21,354
    bartoni33 said:
    I've been having this issue for a few weeks actually but it looks like here is just a good as place as any to post about it:

    I can't keep signed in to this site anymore, even with the remember me box ticked. When I click on the "Username" box this pops up in it: "This connection is not secure. Logins entered here could be compromised." After I do log in it will keep me logged in until I close my browser. Then I have to re log in again with the same warning. I am using Firefox.


    Something is clearing your cookies. Most often it's a browser setting. It could also be a anti-malware security setting. Some AV software clears cookies. Also if you use programs like CCleaner they can clean cookies and affect a lot of other settings.

    I'm using Firefox and have not had issues. So if it's browser specific it could also be related to add-ons and plug-ins.
    bartoni33
    traveller, interloper, anomaly, iteration


  • TorvalTorval Member LegendaryPosts: 21,354
    Grunty said:
    With the recent 11-12 May changes my avatar/profile image is broken or missing. I only recall seeing one other member with a missing avatar.  In both instances the image is replaced with a broken image link icon. The other member account is http://forums.mmorpg.com/profile/baphamet.

    In my account preferences it shows both images I've uploaded to be broken. I will wait a week or 2 before replacing my avatar file.

    Edit:  my avatar is present after logging in on the main page but it isn't available in the forums.
    Until you see a fix in place you could try this: If you have the original file try uploading it again. If that fails, try uploading a new image and then uploading the old one. That might force whatever loads and links your image data to reassociate those connections. It could be something as simple as a table image ID that got lost or broken.
    KyleranAori
    traveller, interloper, anomaly, iteration


  • GruntyGrunty Member EpicPosts: 8,657
    Torval said:
    Grunty said:
    With the recent 11-12 May changes my avatar/profile image is broken or missing. I only recall seeing one other member with a missing avatar.  In both instances the image is replaced with a broken image link icon. The other member account is http://forums.mmorpg.com/profile/baphamet.

    In my account preferences it shows both images I've uploaded to be broken. I will wait a week or 2 before replacing my avatar file.

    Edit:  my avatar is present after logging in on the main page but it isn't available in the forums.
    Until you see a fix in place you could try this: If you have the original file try uploading it again. If that fails, try uploading a new image and then uploading the old one. That might force whatever loads and links your image data to reassociate those connections. It could be something as simple as a table image ID that got lost or broken.
    Yeah, I'm just waiting so they've got a chance to evaluate & correct it.  They likely have bigger issues to deal with first.
    "I used to think the worst thing in life was to be all alone.  It's not.  The worst thing in life is to end up with people who make you feel all alone."  Robin Williams
  • bartoni33bartoni33 Member RarePosts: 2,044
    Torval said:
    bartoni33 said:
    I've been having this issue for a few weeks actually but it looks like here is just a good as place as any to post about it:

    I can't keep signed in to this site anymore, even with the remember me box ticked. When I click on the "Username" box this pops up in it: "This connection is not secure. Logins entered here could be compromised." After I do log in it will keep me logged in until I close my browser. Then I have to re log in again with the same warning. I am using Firefox.


    Something is clearing your cookies. Most often it's a browser setting. It could also be a anti-malware security setting. Some AV software clears cookies. Also if you use programs like CCleaner they can clean cookies and affect a lot of other settings.

    I'm using Firefox and have not had issues. So if it's browser specific it could also be related to add-ons and plug-ins.
    Looking at the page info for mmorpg.com it says " Connection not encrypted." It also says that it is storing cookies (MAAANY cookies it seems). My AV is not blocking anything site related it looks like. No anti-malware programs are running nor CCleaner used.

    Bartoni's Law definition: As an Internet discussion grows volatile, the probability of a comparison involving Donald Trump approaches 1.


  • MaxBaconMaxBacon Member EpicPosts: 7,329
    bartoni33 said:
    Looking at the page info for mmorpg.com it says " Connection not encrypted." It also says that it is storing cookies (MAAANY cookies it seems). My AV is not blocking anything site related it looks like. No anti-malware programs are running nor CCleaner used.
    That's normal they don't have HTTPS enabled here for everyone. The cookies are also normal.

    Those cookies should however retain your session, if you use another browser this doesn't keep happening does it?
  • postlarvalpostlarval Member EpicPosts: 2,003
    Forum profiles look awful on an iPhone, especially the reactions section. All the text is munged together. 
    ______________________________________________________________________
    ~~ postlarval ~~

  • Mylan12Mylan12 Member UncommonPosts: 285
    Maybe yall are doing away with them? But all my Agrees,Insightful, Awesome and LoLs are going from my profile.  Also all the badges you use to get for those are also gone.
  • Gamer54321Gamer54321 Member UncommonPosts: 452
    Somebody named "seribusatuseo" sent me a private message with spam (poker game related).  There is no way to complain about this.
  • IselinIselin Member LegendaryPosts: 15,687
    (On Chrome)

    Performance: clicking on a thread title seems to take several seconds to load the discussion. Sometimes worse than others but always slow.

    Formatting: The reaction buttons, especially the "quote" one sit right on top of the previous reaction icons for anyone who does not have signature lines.
    "I don't wait for games. Games wait for me."
    -- CHUCK NORRIS

    “Microtransactions? In a single player role-playing game? Are you nuts?” 
    ― CD PROJEKT RED

  • TorvalTorval Member LegendaryPosts: 21,354
    Iselin said:
    (On Chrome)

    Performance: clicking on a thread title seems to take several seconds to load the discussion. Sometimes worse than others but always slow.

    Formatting: The reaction buttons, especially the "quote" one sit right on top of the previous reaction icons for anyone who does not have signature lines.
    Page loads are slow on Firefox and Edge as well. I think it may be a scripting issue because asset loading seems reasonably fast.
    traveller, interloper, anomaly, iteration


  • MendelMendel Member EpicPosts: 4,555
    Torval said:
    Iselin said:
    (On Chrome)

    Performance: clicking on a thread title seems to take several seconds to load the discussion. Sometimes worse than others but always slow.

    Formatting: The reaction buttons, especially the "quote" one sit right on top of the previous reaction icons for anyone who does not have signature lines.
    Page loads are slow on Firefox and Edge as well. I think it may be a scripting issue because asset loading seems reasonably fast.
    I'm having both problems that @Iselin and @Torval noted.  I'm on Firefox, and the reaction icons are hidden by the reaction buttons, so that not specific to Chrome.  Performance is pathetic when loading or navigating the forums on the Recent Discussions page.  The main page and login (and ads) are as quick as normal, but the forums won't load as well as they did, even with a fiber connection.

    Even the default font seems odd, like it's all boldface.  I looked at my signature, it's there, but there is no way to determine what font type it is using.

    And still no Underline!

    I'd suggest reloading the old, non-open source forums, but I'd really prefer if you'd reload the version that came before them.  Okay, @Nanfoodle might have been a primary cause for dazzle-happiness among forum viewers, but the colors were good.  The forum's appearance has simply gone down since leaving that version behind.

    Logic, my dear, merely enables one to be wrong with great authority.

  • IselinIselin Member LegendaryPosts: 15,687
    Mendel said:
    Torval said:
    Iselin said:
    (On Chrome)

    Performance: clicking on a thread title seems to take several seconds to load the discussion. Sometimes worse than others but always slow.

    Formatting: The reaction buttons, especially the "quote" one sit right on top of the previous reaction icons for anyone who does not have signature lines.
    Page loads are slow on Firefox and Edge as well. I think it may be a scripting issue because asset loading seems reasonably fast.
    I'm having both problems that @Iselin and @Torval noted.  I'm on Firefox, and the reaction icons are hidden by the reaction buttons, so that not specific to Chrome.  Performance is pathetic when loading or navigating the forums on the Recent Discussions page.  The main page and login (and ads) are as quick as normal, but the forums won't load as well as they did, even with a fiber connection.

    Even the default font seems odd, like it's all boldface.  I looked at my signature, it's there, but there is no way to determine what font type it is using.

    And still no Underline!

    I'd suggest reloading the old, non-open source forums, but I'd really prefer if you'd reload the version that came before them.  Okay, @Nanfoodle might have been a primary cause for dazzle-happiness among forum viewers, but the colors were good.  The forum's appearance has simply gone down since leaving that version behind.
    And by several seconds I mean the range is between 5 to 10s. At least today it never seems to be faster than 5s. Other things, such as clicking on the star icon to bookmark a thread also have a delay to them.
    MikeB
    "I don't wait for games. Games wait for me."
    -- CHUCK NORRIS

    “Microtransactions? In a single player role-playing game? Are you nuts?” 
    ― CD PROJEKT RED

Sign In or Register to comment.