Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

Cat or Dog?

I am thinking about getting a dog or cat for pet.

I personally like dogs better than cats but since im a single at the moment, I don't think it's good idea to have a dog when

I can't really take care of him while I am at work.

And my friends told me that cat doesn't need much attention as dogs.

Is it true?

I never had a cat before so im kinda worrying about having it since I don't even know what to do with it.

Comments

• EdinZeko84EdinZeko84 Member Posts: 8

You should get a cat because for a dog, it requires a lot more attention than cat and if you are living by yourself and working

during the day time, I don't think it is good idea to get a dog.

Cats are very calm and peaceful and doesn't require much attention.

• ZindaihasZindaihas Member UncommonPosts: 3,662

I've had cats as pets all my life, so I think I can help you with this.  Yes, cats are much more independent animals than dogs.  They don't require as much attention as dogs either.  They need food, water, a litter box and a place to sleep and they are pretty much set.  That's not to say that cats are not affectionate.  If you take care of them and treat them well, they will bond to you almost as much as a dog.

Dogs are great too.  My brother has two dogs and they are a lot of fun.  But unless you have a decent size yard (except for small dogs) and have the time to walk them regularly, you'll probably being doing them a disservice by owning one.

If I had a bigger yard, I would probably have both cats and dogs and let them rumble with each other for supremacy.  image

• PyndaPynda Member UncommonPosts: 856

Dogs and cats are great (look at my icon for which way I swing). You won't believe how much you can come to admire and care for them on a personal level. They become just like family to you. But of course the responsibility is there too. However I'm not going to dwell on that. Because I'm of the opinion that almost any kind of home for them is better than no home at all.

Just one thing. I'd strongly suggest getting one from a shelter. Or even from the streets (just be aware that actual wild cats over about 6 months of age are not the best idea for a first time pet owner. They are an extreme challenge to tame. But you'd probably never manage to even get close to a true feral cat anyway...). In my opinion doing a "rescue" is a fine act of decency.

• ZindaihasZindaihas Member UncommonPosts: 3,662

One thing I forgot to mention.  If you get a cat, you might want to consider getting two of them.  Taking care of two cats is hardly any more work than one, and they will be able to keep each other company while you are at work.  Plus watching cats play fight is really fun.

And I agree with Pynda.  Consider getting them from a shelter.  Shelter animals that can't find homes are euthanized.

• whitesky0714whitesky0714 Member Posts: 10

Yes. It is always better to have more than 1 of them especially when there is no one to take care of them while you are at work.

However, for a cat, I think it is still fine even if you can only afford one.

And yea, cat is better than dog for you situation.

• dave6660dave6660 Member UncommonPosts: 2,699

Coming from somebody who has had both, they are very different experiences.  Cats are more independent and less work.  Dogs are much more social but are more work.

Currently I have a dog and leave her home alone while my wife and I are at work.  It's not a big deal.  Train them to use the wee-wee pad while you're not home and they'll be fine. 

“There are certain queer times and occasions in this strange mixed affair we call life when a man takes this whole universe for a vast practical joke, though the wit thereof he but dimly discerns, and more than suspects that the joke is at nobody's expense but his own.”
    -- Herman Melville

• GruntyGrunty Member EpicPosts: 8,657

<=== X 2

"I used to think the worst thing in life was to be all alone.  It's not.  The worst thing in life is to end up with people who make you feel all alone."  Robin Williams
  • rainbowdashunicornrainbowdashunicorn Member Posts: 12

If you've got plenty of time at home go with a dog.

If you're barely home then go with a cat...

• sorattasoratta Member Posts: 39

Have you chosen?

Cats are incredibly independent, and might suit someone who doesn't come home as often. Dogs, while fun and exuberant, tend to get heartsick without their owner, from being downright inconsolable and morose until the owner comes home and gives them attention.

• A1D3NA1D3N Member UncommonPosts: 276

I have 2 dogs and a cat,

my cat is far cooler :)

Currently Playing:
    ...... :(

• JemcrystalJemcrystal Member UncommonPosts: 1,990

Cats are much easier to care for than dogs assuming it is in good health and doesn't have any mental issues.  My cat has an illness that cannot be cured but he's still easier than a dog.  Litter trained makes the difference.  But then if you find cleaning a litter box more offensive than constant walks to the park with rubber gloves on your hands maybe not?

• sorattasoratta Member Posts: 39
    OP Still hasn't responded?
  • MilanaaaMilanaaa Newbie CommonPosts: 23
    Hi! Old thread, so i want to make it alive, so dog
  • alicejonesalicejones Newbie CommonPosts: 8
    edited December 2024
    Both :) But if I have to choose only one, I vote for cats. They’re independent, wise, and so full of personality. Plus, keeping them healthy is crucial. I love using Revolution for cats without vet prescription for my cats (I have two). It’s an easy, effective treatmentand it gives me peace of mind that my kitties are protected.
    Post edited by alicejones on
  • dogcrm2025dogcrm2025 Newbie CommonPosts: 10
    edited January 20

לפני כמה שבועות, החלטתי לארגן מפגש משפחתי בבית. חיפשתי דרך להכניס קצת חיים ואנרגיה לאירוע, ומה יותר טוב מערב קריוקי? אבל אז הבנתי שאין לי את הציוד המתאים.

פניתי ל-YDS Sound, ולשמחתי, הם לא רק סיפקו לי פתרון – הם שדרגו את כל החוויה. המליצו לי על ערכת קריוקי ביתית מומלצת, שהייתה פשוטה לשימוש ונתנה סאונד מדהים, וגם על מערכת הגברה איכותית שהתאימה בדיוק לחלל הבית שלי.

מהרגע שהפעלנו את המערכת, האורחים לא הפסיקו לשיר. הסאונד היה כל כך נקי ועוצמתי, שהרגשנו כאילו אנחנו מופיעים על במה מקצועית. גם אלו שהיו בהתחלה ביישנים התמסרו מהר מאוד לאווירה.

המוצרים שהזמנתי היו לא רק איכותיים, אלא גם במחירים משתלמים, והשירות האישי שקיבלתי הפך את החוויה לקלה ומהנה. אם אתם רוצים להפוך כל מפגש לערב בלתי נשכח, ממליץ בחום לבדוק את מגוון מערכות ההגברה וערכות הקריוקי של YDS Sound. הצליל שלהם יעשה לכם את ההבדל! ??

לפני כמה חודשים הבנתי שהעסק שלי חייב שדרוג משמעותי בנוכחות הדיגיטלית. האתר הישן שלי היה מסורבל, לא מותאם לניידים, ולמען האמת – לא הביא תוצאות. התחלתי לחפש פתרון, וככה הגעתי ל-OCM.

מהשיחה הראשונה הרגשתי שאני בידיים טובות. הם שאלו על המטרות שלי, קהל היעד, ומה אני רוצה לשדר. הצוות בנה עבורי אתר חדש מאפס – בניית אתרים שמתאימה בדיוק למה שהעסק שלי צריך. לא רק שהאתר נראה מדהים, הוא גם מהיר, נגיש ומושך לקוחות.

בנוסף, יצרנו יחד דפי נחיתה ממוקדים למבצעים וקמפיינים, שגרמו ללקוחות להרגיש שהם מגיעים בדיוק למה שהם מחפשים. התוצאות? עלייה חדה בפניות ובמכירות תוך כמה שבועות בלבד!

אם אתם מחפשים לשדרג את העסק שלכם ולהשאיר רושם דיגיטלי חזק, אני ממליץ בחום לבדוק את השירותים של OCM. הם פשוט יודעים איך להפוך רעיון למציאות.

edited February 26

555666FFHFJFGHJ

Post edited by dogcrm2025 on

לפני כמה שנים, כשהתחלתי לנהל עסק קטן למסחר אלקטרוני, חשבתי שאני מבין את כל הכללים. הייתי בטוח שאני מסודר מבחינת דיווחים לרשויות, והעסק התחיל לצמוח בקצב יפה. אבל אז הגיעה הודעה מרשות המסים על פתיחת הליכים אזרחיים נגדי בעקבות חוסר התאמה בדיווחי מס ערך מוסף הליכים אזרחיים.

לא ידעתי איך זה קרה. עיינתי שוב בדוחות, והיה נראה שהכול תואם, אבל רשות המסים חשבה אחרת. הם טענו שסעיף אחד בדיווחים שלי לא הוגדר נכון, מה שהוביל לחוב פתוח. החוב הזה הלך ותפח בגלל ריביות וקנסות, עד שהגיע למספרים שהתחילו להדאיג אותי באמת.

באותו רגע, הבנתי שאני לא יכול להתמודד עם זה לבד. פניתי לעורך דין מומחה בתחום הכלכלי, שהסביר לי שזו בעיה נפוצה יחסית, אבל שהיא חייבת טיפול מהיר ומדויק. הוא הציע לפתוח בהליך של תשלום כופר כסף, שבמסגרתו אני משלם סכום מסוים לרשות המסים בתמורה לסגירת ההליך האזרחי בלי השלכות פליליות.

האמת? חששתי. מה זה יגיד עליי? האם זה לא יפגע במוניטין שלי? אבל כשהבנתי את האלטרנטיבה – להיגרר להליך ארוך ויקר שיכול גם להשפיע על העסק שלי – החלטתי שאין לי ברירה אחרת.

עורך הדין ניהל את התהליך בצורה מקצועית. הוא דאג להציג את כל המסמכים הנדרשים, פירט את הנסיבות שהובילו לטעות, והצליח להשיג לי הסדר שבו שילמתי כופר כסף נמוך יחסית למה שחשבתי שיידרש.

התהליך הזה היה שיעור יקר, תרתי משמע, אבל הוא גם לימד אותי כמה חשוב להבין לעומק את כללי המיסוי ולעבוד עם אנשי מקצוע מנוסים. מאז, אני מקפיד לעבוד צמוד עם יועצי מס ועורכי דין כדי לוודא שהכול מתנהל כשורה.

אם אתם מוצאים את עצמכם מול הליכים אזרחיים או בעיות במס ערך מוסף, תדעו שיש פתרונות. זה לא נעים, אבל טיפול נכון ומהיר יכול לחסוך הרבה כאבי ראש וכסף.

כשהתחלתי לארגן את האירוע האחרון שלנו, ידעתי שאני רוצה ליצור משהו באמת מיוחד. תמונות יפות הן חלק בלתי נפרד מכל אירוע, אבל רציתי לתת לאורחים חוויה אחרת – כזו שתגרום לכל תמונה להיראות כמו מתוך מגזין. הפתרון? קיר צילום מעוצב עם רקע לבן נקי ואלגנטי.

בהתחלה חשבתי שהרקע הוא פרט שולי, אבל מהר מאוד הבנתי שהוא עושה את כל ההבדל. הרקע הלבן יצר תחושה יוקרתית, אפשר לאורחים להצטלם מכל זווית בצורה מחמיאה, והתמונות יצאו חדות, נקיות ואלגנטיות – ממש כמו בצילומי סטודיו מקצועיים.

מעבר לכך, הקיר שימש כעמדה מרכזית באירוע, משך את האורחים והפך לאטרקציה בפני עצמה. כולם חיפשו את הפינה המושלמת לתמונה, וזה הוסיף אווירה מיוחדת לכל האירוע.

אם גם אתם רוצים תמונות שייראו מקצועיות, מתאימות לכל קונספט וגורמות לכל אחד להיראות נהדר, אני ממליץ בחום לשלב קיר צילום עם רקע לבן. זו הדרך הכי קלה להפוך כל תמונה לבלתי נשכחת! ?✨

באירוע האחרון שלנו חיפשנו דרך להפוך את החוויה לבלתי נשכחת, כזו שתגרום לאורחים לדבר עליה עוד הרבה אחרי שהאירוע יסתיים. הפתרון? שילוב של עמדת צילום 360 ו-עמדת צילום לאירוע פרטי, שהוסיפו טאץ’ מיוחד לכל רגע!

? עמדת צילום 360 אפשרה לכל אחד מהאורחים להרגיש כמו כוכב אמיתי – המצלמה המסתובבת תפסה את כל התנועה בזוויות מושלמות, ויצרה סרטונים דינמיים ומלהיבים!

? בנוסף, הצבנו עמדת צילום לאירוע פרטי, שנתנה לאורחים את החופש ליצור תמונות בסגנון שלהם, עם רקעים מיוחדים, תאורה מחמיאה ואקססוריז כיפיים ששדרגו את הצילומים.

אין ספק שהשילוב הזה הפך את האירוע לייחודי, האורחים לא הפסיקו להצטלם ולשתף את הרגעים המיוחדים שלהם! אם אתם מתכננים אירוע ורוצים חוויה שתשאיר חותם – זה הפתרון המושלם. ??

אם הייתם אומרים לי לפני שנה שאשקיע בטיפוח הזקן והשיער שלי, הייתי צוחק. מבחינתי, מקלחת מהירה וכמה שניות מול המראה הספיקו. אבל אז גיליתי עולם חדש – טיפוח לגבר זה לא רק מותרות, זה דרך חיים.

הכול התחיל כשחבר שלי הביא לי מתנה – ערכת טיפוח לגבר שכללה שמן לזקן מומלץ, שמפו לזקן, ו-באלם לזקן. בהתחלה הייתי סקפטי, אבל מהר מאוד הבנתי שהמוצרים האלה עושים הבדל משמעותי. הזקן שלי הפך לרך, מסודר ובריא יותר, בלי גירודים או קצוות מפוצלים. השמן העניק לו ברק טבעי והבאלם עזר לי לעצב אותו כמו שצריך.

אבל זה לא נגמר כאן. התאהבתי בכל העניין והמשכתי לחקור. ניסיתי ווקס לשיער לגבר – פתרון מושלם לעיצוב עמיד בלי להרגיש דביקות, וספריי מלח ים שנתן לשיער שלי מראה טבעי ולא מתאמץ. אפילו גיליתי קרם לשיער גלי ונפוח שעזר לי להתמודד עם הרעמה הבלתי נשלטת.

ואז הגיע השלב הבא – החלטתי ללכת על זה עד הסוף ונרשמתי ל-קורס ספרות לגברים. רציתי להבין איך באמת עובדים עם שיער וזקן, איך בוחרים את המוצרים הנכונים, ואיך מטפלים בהם בצורה מקצועית. זה פתח לי עולם חדש לגמרי, ואני אפילו שוקל להפוך את זה למקצוע.

אם אתם עדיין חושבים שטיפוח זה משהו מיותר – תעשו לעצמכם טובה ותקפצו למספרת גברים בתל אביב שמתמחה בזה. חוץ מזה, שווה לבדוק מוצרי טיפוח לגבר איכותיים, ואפילו להשקיע בתיק רחצה לגבר שמלא בכל הדברים שאתם באמת צריכים. ואם כבר מדברים על טיפוח טבעי – שמפו אורגני הוא לגמרי מאסט מבחינתי היום.

מסקנה? לטפל בעצמך זה לא סתם פינוק – זו דרך לשדר ביטחון, להרגיש טוב יותר עם עצמך, וליהנות מכל רגע מול המראה. ?

כשמדובר בעבודות בנייה ועיצוב, קיטים מאלומיניום ופרופילים מאלומיניום הם החלקים המרכזיים שמספקים את החוזק, הגמישות והעמידות הנדרשים. אלו מאפשרים יצירת מבנים מותאמים אישית בצורה מהירה, מדויקת ונקייה.
    קיטים מאלומיניום הם חבילות מוכנות שמכילות את כל החלקים הנדרשים לביצוע התקנה מהירה ומסודרת של פרויקטים כמו פרגולות, חיפויי קירות או הצללה. קיטים אלו מספקים פתרונות מוכנים מראש, חוסכים זמן ומאמץ בתהליך הבנייה ומבוססים על פרופילים מאלומיניום איכותיים שיבטיחו עמידות לאורך זמן, גם בתנאי מזג אוויר קשים.
    פרופילים מאלומיניום הם המרכיב המרכזי בעבודות בנייה ואלומיניום, כמו גם בהתקנת פרגולות, דלתות וחלונות. הפרופילים האלו מגיעים במידות שונות ומעוצבים כך שיתאימו לדרישות פונקציונליות ועיצוביות שונות. השימוש בפרופילים מאלומיניום מאפשר יצירת מבנים חזקים, קלים ועמידים מאוד בפני חלודה, כך שהמראה שלהם נשאר מרהיב לאורך זמן.
    בעזרת קיטים ופרופילים מאלומיניום, ניתן לבנות וליצור פתרונות שמותאמים אישית לצרכים של כל לקוח, תוך שמירה על איכות גבוהה, עמידות, ויכולת לעמוד בכל תנאי הסביבה.

בזמן שהעולם הולך ומתרחק מהחיים הפשוטים והחיבור לאדמה, יותר ויותר אנשים מוצאים את עצמם מחפשים דרכים לשלב את חוויית הגידול והטיפוח של בעלי חיים בחצר הבית. אם אתם שוקלים להצטרף למהפכה הירוקה ולגידול לולי תרנגולות בחצר הבית, הגעתם למקום הנכון!

גידול תרנגולות בחצר הבית לא רק מספק ביצים טריות ומזון בריא, אלא גם מוסיף חוויה חינוכית, מהנה ומועילה למי שמעוניין לקחת חלק בעולם החקלאות הביתית. כמובן, כל תהליך הגידול דורש ציוד מתאים, והיום ישנן שפע של אפשרויות. אם אתם מחפשים ציוד נלווה לתרנגולות, כדאי שתכירו את המגוון הרחב שזמין כיום בשוק.

למשל, תאי הטלה איכותיים חשובים כדי שהתרנגולות יוכלו להטיל ביצים בצורה נוחה ובטוחה. חשוב לבחור פאנל רשת ומבנה רשת באיכות גבוהה על מנת להבטיח שהלולים יהיו מוגנים ובטוחים. אם אתם רוצים להתחיל את הדרך בגידול, תוכלו לשקול קניית תרנגולות או רכישת אפרוחים. ברוב המקרים, תוכלו גם למצוא מדגרה אוטומטית שתסייע להבטיח תנאים אופטימליים להטלת ביצים.

כמובן, לכל בעלי החיים בחצר הבית יש מקום, כך שאתם יכולים להוסיף גם מלונה לכלבים, קטיו לחתולים, או כלוב לארנבונים ובית לארנבים. בנוסף, כלוב אילוף חשוב עבור כלבים וחתולים, במיוחד אם אתם רוצים לשמור עליהם בסביבה מאורגנת ומסודרת.

ועכשיו, כשיש לכם את כל הציוד הדרוש, אל תשכחו את הפרטים הקטנים – אולי אפילו להניח בחצר כיסא אדירונדק נעים, לשבת וליהנות מהחיים לצד התרנגולות שלכם.

עם כל ההכוונה והציוד המתאים, גידול תרנגולות בחצר הבית יכול להיות חוויה נהדרת – גם לכם וגם לסביבה!

אם אתם מחפשים ספר גברים מקצועי שיספק לכם תספורת מדויקת ומעוצבת, הגעתם למקום הנכון. במספרת די וינצ'י אנו מתמחים בעיצוב שיער גברים, תוך דגש על סגנון אישי ומראה מרשים.

מעוניינים להפוך למומחים בתחום? אנו מציעים גם קורס ספרות גברים במחיר משתלם שיכין אתכם לקריירה מצליחה בתחום, עם הכשרה מקצועית וידע מעמיק שיתאים לכל גיל ולכל רמה.

הצטרפו אלינו לקבלת תספורת מושלמת או ללמוד את סודות המקצוע!

Sign In or Register to comment.