Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

Svea Ulvar is looking for new members!

OgrelinOgrelin Member Posts: 636

Svea Ulvar (www.sveaulvar.com) is now recruting on K8P (order). We are a swedish speaking guild in an english speaking alliance, so swedish here after.

Svea Ulvar startades 2001 på Prydwen servern i DAoC, vissa av oss är från den tiden en del inte. http://norrsken.fetstryk.nu/ är och har alltid varit Svea Ulvars officiella forum och alliansforum (Norrsken), okej det fanns ett antikt forum som levde de första månaderna med DAoC för de som är riktigt "Old School". För er som lirat WoW så kanske ni känner till ett annat SU som även verkar finnas på nån server i WAR, men de inget med oss att göra (en avlägsen historisk koppling finns dock).

Guildet styrs av 3 Rådsmedlemmar i sammarbete med guildets officerare, vikiga frågor hanteras vid guildmöten där alla får vara med och ta beslut.

Vi genomför varje vecka ett par rundor till PvE-instanserna(Sigmars, Warpblade och Lost Vale), Vi försöker få med alla som vill minst en gång i veckan i den mån det finns rätt klasser tillgängliga.

Vi har alla typer av spelare i alla åldrar men vi vill att du är över 18 för att slippa ha någon morsa som skapar liv för det har vart för mycket olämpligheter på ventrilo en fredagskväll.

Vill du har riktigt jävla skoj så vet du vad du ska göra: Registrera dig och fyll i en ansökan på http://norrsken.fetstryk.nu/index.php?board=57.0.

In-game rekryterare: Ogrelin, Etinay, Todin, Frankk, Svartur eller fråga efter en officer. Hälsningar Svea Ulvar

Comments

Sign In or Register to comment.