Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

Fuzzy Avatars Solved! Please re-upload your avatar if it was fuzzy!

Need a small favor...

VolkonVolkon Sterling, VAPosts: 3,788Member

I'm having issues logging into the official forums, getting this error:

 

 

Login Error: Portal returned error: invalid_request -- l_c.rb 94 (fangamer:-1).

 

Would someone be so kind as to post that in the forums support section for me? I would, but can't... sigh... 

 

Thanks!

Oderint, dum metuant.
image

Comments

  • NadiaNadia Canonsburg, PAPosts: 11,866Member Common

    can try mailing forums@anet.com

     

  • VolkonVolkon Sterling, VAPosts: 3,788Member
    Originally posted by Nadia

    can try mailing forums@anet.com

     

    Ah, good point! Thanks Nadia.

    Oderint, dum metuant.
    image

  • JustsomenoobJustsomenoob lexington, KYPosts: 871Member
    having same problem today
  • AzureProwerAzurePrower AustraliaPosts: 1,508Member Uncommon

    Having the same problem as well. Happened last night. Still see others posting. Thought it was just me. Hah!

    While we're on the topic. Those having the problem. Do you use firefox and have you updated it recently?

  • AzureProwerAzurePrower AustraliaPosts: 1,508Member Uncommon


    Originally posted by Nadia
    can try mailing forums@anet.com 

    Has any one actually ever received a response from that e-mail? I still have e-mails dating back from Sept last year that are unanswered by them.

  • NadiaNadia Canonsburg, PAPosts: 11,866Member Common
    Originally posted by AzurePrower

    Originally posted by Nadia
    can try mailing forums@anet.com

    Has any one actually ever received a response from that e-mail? I still have e-mails dating back from Sept last year that are unanswered by them.

    correct address is forums@arena.net

     

     i have had luck using that address - anet fixed my forum access months ago

    and my sister emailed that address last week friday when her sons acct had been wrongfully banned

  • AzureProwerAzurePrower AustraliaPosts: 1,508Member Uncommon


    Originally posted by Nadia

    Originally posted by AzurePrower

    Originally posted by Nadia can try mailing forums@anet.com
    Has any one actually ever received a response from that e-mail? I still have e-mails dating back from Sept last year that are unanswered by them.
    correct address is forums@arena.net

     

     i have had luck using that address - anet fixed my forum access months ago

    and my sister emailed that address last week friday when her sons acct had been wrongfully banned


    Probably the e-mail address I was referring to. Just didn't care to check.

    Good to see they answer some body at least.

Sign In or Register to comment.