Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

SERVERS UP

1235

Comments

  • evolver1972evolver1972 Port Orchard, WAMember Posts: 1,118

    Ha!  Makes me kinda glad I have to work and can't begin playing until at least 5pm PDT.  Maybe they'll have some of these more major issues solved by the time I get on. 

     

    Although, I do kinda wish I was going through the heartache of gettting kicked off the game because it means I'd be off work! lol

    image

    You want me to pay to play a game I already paid for???

    Be afraid.....The dragons are HERE!

  • tasasastasasas MoscowMember Posts: 12

    Originally posted by DiabloRocks[Mod Edit]

    It's called beta test for a reason, ya know...

  • jackwu10jackwu10 JHBMember Posts: 127

    Originally posted by tasasas


    Originally posted by DiabloRocks[Mod Edit]

    It's called beta test for a reason, ya know...

    beta it's for us to test the content.. not to test its login server.

  • DarkPonyDarkPony RotterdamMember Posts: 5,566

    At least I don't have hardware failure 3:4500:01:658:2

  • srpssrps SetubalMember Posts: 116 Uncommon

    Been able to reach char seelction twice, but always greeted by "unable to complete operation" when trying to play.

     

    I'm alternating between 2 different client installs I have, placebo effect ftw.

  • AmjocoAmjoco Layton, UTMember Posts: 4,837 Uncommon
    Anyone know how to swap districts/channels?

    Death is nothing to us, since when we are, Death has not come, and when death has come, we are not.

  • Chills05Chills05 Member Posts: 18 Uncommon

    Originally posted by DarkPony

    At least I don't have hardware failure 3:4500:01:658:2

    Not like that, but thanks to you I do now have coffee in my keyboard, straight from my nose thank you very much

  • RodimusPrimeRodimusPrime dickson, TNMember Posts: 114
    So even their servers are dynamic?
  • srpssrps SetubalMember Posts: 116 Uncommon

    Ok, I know this is stupid, but the 3 times I got into char selection I had the game alt tabbed while connecting, and now on 3rd time I alt tabbed after pressing "play" and it finally logged into the world while alt tabbed.

     

    I dunno, try it...

  • holifeetholifeet BournemouthMember Posts: 532

    Originally posted by DarkPony


    Originally posted by Sparrowar

    Seems I may have an outdated client, I'm still getting error codes like 9:4:5:1093 - not simply 4 or 5.  Where did you guys pickup your client?



    Same: 42:0:9001 etc

    edit: Also black screened after char creation here. Might have had to do with some servers going down when we were at it.

    Couldn't even get my task manager running so had to reboot manually.

    Trying to log in atm.



    Had exactly the same problem DarkPony. The keyboard is key. I was able to scroll through the programs on task manager and close GW2 with alt-E. Not that that matters really.

    Mainly replied to you to just say 'I love your sig!'.

    All hail the Pixel, for it is glorious Orange!
    .
  • poweruopoweruo MallingMember Posts: 30 Uncommon
    Incase your havent heard. http://www.youtube.com/watch?v=2WNrx2jq184
  • DarkPonyDarkPony RotterdamMember Posts: 5,566

    What's the exact errors you guys are having at the moment?

    I am at login getting:

    "Unable to connect to a login server. This could be cause by an Internet routing issue.

    If the problem persists, please visit our support website. (Code=58:11:2:1064:101)"

    Got another one before that though, and this one pops up much faster.

  • TommayTommay SalisburyMember Posts: 24
    Just got kicked as I was taking a tower....
  • DarkPonyDarkPony RotterdamMember Posts: 5,566

    Originally posted by holifeet



    Mainly replied to you to just say 'I love your sig!'.

    Could not compute your compliment.

    Please try again in a few minutes.



    edit: nah, thanks a bunch! <3

  • dllddlld GöteborgMember Posts: 566 Uncommon

    Originally posted by DarkPony

    What's the exact errors you guys are having at the moment?
    I am at login getting:
    "Unable to connect to a login server. This could be cause by an Internet routing issue.
    If the problem persists, please visit our support website. (Code=58:11:2:1064:101)"
    Got another one before that though, and this one pops up much faster.

    Login server down or restart your client (takes 2 seconds anyway)

  • HrethHreth PurmerendMember Posts: 13

    Originally posted by DarkPony

    What's the exact errors you guys are having at the moment?
    I am at login getting:
    "Unable to connect to a login server. This could be cause by an Internet routing issue.
    If the problem persists, please visit our support website. (Code=58:11:2:1064:101)"
    Got another one before that though, and this one pops up much faster.

    I'm getting the same ones. The other one would be

    "Unable to complete operation.

     

    Please try again in a few minutes.

    (Code=42:0:9001:3858:101)"

    The one I quoted idd does take a lot longer to pop up.

  • kurtbarlowkurtbarlow PragueMember Posts: 39

    Originally posted by DarkPony

    What's the exact errors you guys are having at the moment?
    I am at login getting:
    "Unable to connect to a login server. This could be cause by an Internet routing issue.
    If the problem persists, please visit our support website. (Code=58:11:2:1064:101)"
    Got another one before that though, and this one pops up much faster.



    You have to restart client when you get this error.

  • holifeetholifeet BournemouthMember Posts: 532

    Originally posted by DarkPony

    What's the exact errors you guys are having at the moment?
    I am at login getting:
    "Unable to connect to a login server. This could be cause by an Internet routing issue.
    If the problem persists, please visit our support website. (Code=58:11:2:1064:101)"
    Got another one before that though, and this one pops up much faster.



    Snap.

    It seems to rotate the codes. One minute I'll get code=42:0:9001:3858:101.

    Then on the next try I get code=58:11:2:1064:101.

    The code is mocking me too. It says lol at the end. It's laughing at me because I can't play GW2. image

    All hail the Pixel, for it is glorious Orange!
    .
  • srpssrps SetubalMember Posts: 116 Uncommon

    As I said in my post, try alt tabbing out while connecting, for some reason it worked for me.

    Enjoying my Norn Ranger, randomly chosen as I seriously have no idea what I want to play xD

  • DarkPonyDarkPony RotterdamMember Posts: 5,566

    Originally posted by Hreth


    Originally posted by DarkPony

    What's the exact errors you guys are having at the moment?
    I am at login getting:
    "Unable to connect to a login server. This could be cause by an Internet routing issue.
    If the problem persists, please visit our support website. (Code=58:11:2:1064:101)"
    Got another one before that though, and this one pops up much faster.

    I'm getting the same ones. The other one would be

    "Unable to complete operation.

     

    Please try again in a few minutes.

    (Code=42:0:9001:3858:101)"

    The one I quoted idd does take a lot longer to pop up.



    Ah ok, I guess most of us are in the same boat. We just need to have some patience for the server gerbils to end their strike.

  • RivalenRivalen TaviraMember Posts: 503

    From the looks of things it seems the EU servers are much worse setup then the US servers.

     

  • DarkPonyDarkPony RotterdamMember Posts: 5,566

    Originally posted by Rivalen

    From the looks of things it seems the EU servers are much worse setup then the US servers.
     

    Please elaborate?

     

  • HrethHreth PurmerendMember Posts: 13

    Originally posted by holifeet


    Originally posted by DarkPony

    What's the exact errors you guys are having at the moment?
    I am at login getting:
    "Unable to connect to a login server. This could be cause by an Internet routing issue.
    If the problem persists, please visit our support website. (Code=58:11:2:1064:101)"
    Got another one before that though, and this one pops up much faster.



    Snap.

    It seems to rotate the codes. One minute I'll get code=42:0:9001:3858:101.

    Then on the next try I get code=58:11:2:1064:101.

    The code is mocking me too. It says lol at the end. It's laughing at me because I can't play GW2. image

    It's also saying 9001 in the first one. That's over 9000. And also a 42, which is the answer to the ultimate question of everything.

  • OnomicOnomic TønsbergMember Posts: 196

    Originally posted by DarkPony


    Originally posted by Hreth


    Originally posted by DarkPony

    What's the exact errors you guys are having at the moment?
    I am at login getting:
    "Unable to connect to a login server. This could be cause by an Internet routing issue.
    If the problem persists, please visit our support website. (Code=58:11:2:1064:101)"
    Got another one before that though, and this one pops up much faster.

    I'm getting the same ones. The other one would be

    "Unable to complete operation.

     

    Please try again in a few minutes.

    (Code=42:0:9001:3858:101)"

    The one I quoted idd does take a lot longer to pop up.



    Ah ok, I guess most of us are in the same boat. We just need to have some patience for the server gerbils to end their strike.

    If you get that network error i think you need to restart the client, when i do i get another error a few times and then i get the network error again until i relaunch the game. I may be wrong though so if it does not help 1st time its probably just the server. Was annoying to relaunch the game all the time

  • n3v3rriv3rn3v3rriv3r NowhereMember Posts: 463 Uncommon

    Originally posted by Hreth


    Originally posted by holifeet


    Originally posted by DarkPony

    What's the exact errors you guys are having at the moment?
    I am at login getting:
    "Unable to connect to a login server. This could be cause by an Internet routing issue.
    If the problem persists, please visit our support website. (Code=58:11:2:1064:101)"
    Got another one before that though, and this one pops up much faster.



    Snap.

    It seems to rotate the codes. One minute I'll get code=42:0:9001:3858:101.

    Then on the next try I get code=58:11:2:1064:101.

    The code is mocking me too. It says lol at the end. It's laughing at me because I can't play GW2. image

    It's also saying 9001 in the first one. That's over 9000. And also a 42, which is the answer to the ultimate question of everything.

    Ahhh 42! It is all clear now.

Sign In or Register to comment.