Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

MMORPG.com will be down for maintenance beginning at midnight EST on Wednesday, August 31. Downtime is expected to last only a couple of hours.

htf did people get this game to work?

AparitionAparition brisbanePosts: 80Member Uncommon

as far as i know im registered, except when i try to log into forums its pops up with some message box in some language i dont understand, i downloaded the game and when i use the exe it just opens a screen partially blacked out and when i press play, the screen disappears........... anyone able to explain since im not able to ask on their forums since i got nfi what the message is that pops up when i try logging in.

image

Comments

  • twoodhousetwoodhouse Elk Ridge, UTPosts: 9Member

    Exact same thing happening to me. Another monumental fail. I've read on some forums something about having all lowercase letters in your account name, but I do and it still doesn't launch. I wonder if it has something to do with Windows 7 compatibility. Some people seem to be getting it to work.

  • BTrayaLBTrayaL BucharestPosts: 617Member Uncommon

    I can't get it to work either. On the other hand, I tryed to make another (identical) user, and it lets me (no play now either :D ).

    A friend of mine succeded to log and play, and oh my... =)), if HE says the game sucks (he recommends me the shttiest games possible), I think it's a damn apocalypse.

    Already uninstaled, with 0 play time!

    P.S. When I uninstall, it askes me 3-4 questions, I submit them, and then redirects me to another page, where it askes me THE SAME DAMN questions, and when I press "submit", it says I already submited the answers. The programers are either idiots, or drunk!!!

    image
  • BobRossBobRoss new philadelphia, OHPosts: 213Member

    Somthing I had to do to get it to run was right click on the icon and select run as admin to get the game to work.

  • raydoitraydoit Jacksonville, FLPosts: 8Member

    I got it to work using Vista. I signed up around May 1st and have been able to access the forums and game.

  • twoodhousetwoodhouse Elk Ridge, UTPosts: 9Member

    Thanks Bob "Run as Admin" worked for me and I was able to log in.

  • AparitionAparition brisbanePosts: 80Member Uncommon

    ye i worked out right clicking the desktop icon and running it in admin made it work in between posting yesterday and posting this today, oh well least everyone knows now, dont hold ya breath though, the game is kinda...........average................

    image

  • sakkathsakkath SydneyPosts: 5Member

    Run as administrator, run in XPSP3 compatibility mode and make sure you have the flash for IE plugin installed, that will solve most of the launch issues in vista/windows 7.

    The game sucks though, but you can't expect too much from a game written in flash.

Sign In or Register to comment.