Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

MMORPG.com will be down for maintenance beginning at midnight EST on Wednesday, August 31. Downtime is expected to last only a couple of hours.

Launch button on web page not displayed

shozikushoziku colo spgs, COPosts: 95Member Uncommon

Does anyone know what IE7 settings would cause the launcher web page to not completely display? It looks fine in Firefox and Opera 9 so I know what it's supposed to look like but of course won't launch from those browsers.

the launcher activeX control installed fine for IE7 but the whole box that is above the login is blank and shows a broken link icon. Because of this, I can't see any of the menu options in that whole part of the window in Internet Exploder.

I sent the problem to their Q&A but they're not responding.

Tagged:

Comments

  • stepha345stepha345 vancouver, BCPosts: 12Member
    what what what what?can you speak english please?
  • AshGUTZAshGUTZ 850, FLPosts: 339Member

    Do you happen to know if the form for it uses Flash or Java? You might not have the most up-to-dates of one of those which can cause that broken image to appear.

    You might also check your cookies.

    image

  • shozikushoziku colo spgs, COPosts: 95Member Uncommon

    That post was from back in February, I've since given up and forgotten about Xiah. and the page is not flash or java, it's ActiveX as I mentioned. I was also using IE7 which was still considered beta at the time, so that may have been the problem who knows, whos cares now? The Xiah folks didn't care enough to fix it and so I can't be bothered with their game.

    And steph? sorry I can't dumb it down enough for ya to understand.

Sign In or Register to comment.